Wij gaan verhuizen!

Helaas moeten wij ons pand aan de Computerweg gaan verlaten, omdat de huurperiode afliep. Het pand gaat bovendien een andere bestemming krijgen. We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar een nieuw pand. Dat is na lang zoeken gelukt!

We gaan per 15 juni 2024 verhuizen naar de Nijverheidsweg-Noord 77 te Amersfoort. Normaal doet het verlaten van een pand altijd weer een beetje pijn en dat zal nu ook wel weer even zo zijn. Maar als je weet dat het nieuwe pand veel beter door ons ingericht kan worden en veel groter is, dan is dat straks snel weer vergeten!

We hebben hier een groot deel van de eerste verdieping tot onze beschikking, boven Vihamij. We gaan ons pand wederom samen met Hackerspace Bitlair betrekken en daarnaast nog twee onderhuurders. Samen met Bitlair hebben we een kleine 400m2 tot onze beschikking! Dat is een stuk groter dan op de Computerweg (en dat vonden we al niet klein). De beide clubs zijn aan het groeien en dat past dus weer mooi straks. Dit is een voorlopige plattegrond (de gele delen zijn voor de space, de grijze delen zijn voor de onderhuurders):

We hebben voor de verhuizing nog veel werk te verrichten, waaronder het bouwen van de wanden. Het ontwerp hebben we al klaar, dus kunnen we in mei/begin juni bouwen en inrichten.

Voorlopig staat de verhuizing gepland op 15 juni 2024. We hebben daarna nog twee weken om ons oude pand op te ruimen, om op 1 juli op te kunnen leveren.