DJO historie: oude krantenknipsels deel 1

Deze pagina is een onderdeel van de rubriek “DJO Historie“. Zo nu en dan komen we nog oude krantenknipsels tegen van DJO Amersfoort, die we dan scannen en op de website plaatsen. Leuk om te lezen wat er vroeger allemaal gebeurde. Heb jij nog wat knipsels liggen? We houden ons aanbevolen.

DJO in de beginjaren: 1983. De veel te kleine ruime begon toen een probleem te worden!

DJO en opendag CNME 2001
Jaap en Ite met DJO bij de opendag van CNME 2001

Uit de Amersfoortse Krant van 2002

Het bovenstaande krantenartikel vond ik op een oude website van DJO in de webarchive. Deze tekst hoorde daar bij:

Onlangs schreef Jaap Satter in de Amersfoort NU/ Handelspost een artikel over de Amersfoortse Jonge Onderzoekers. Het leuke van het artikel was dat het ons een paar nieuwe leden heeft opgeleverd en een aantal computer onderdelen. Waar een bericht in de krant al niet goed voor is. Het artikel was ook opgevallen bij de Amersfoortse Courant die graag op bezoek wilde komen om over ons te schrijven.

Op zaterdag 6 april kwam Nadine Oom op bezoek compleet met fotograaf. Nadine werkt freelance voor de Amersfoortse Courant en vond het heel leuk om bij ons op bezoek te zijn. Ze was zo enthousiast dat ze de hele zaterdag is gebleven. We zijn erg benieuwd naar het artikel wat ze over ons gaat schrijven. Inmiddels is de Amersfoortse Courant sneller dan wij, vandaag maandag 8 april staan we met een groot artikel bij het regionieuws op pagina 10.

Jaap Satter (Amersfoort NU), Nadine Oom en Peter Arno Broer (Amersfoortse Courant) allen hartelijk bedankt voor jullie inzet.

Bron: webarchive http://djoamersfoort.cjb.net/


Hier bestond DJO 30 jaar. Dat moet dus in 2010 geweest zijn.

> DJO historie: oude krantenknipsels deel 2

Meer DJO Historie zien?