Ledenportaal

Ledenportaal >


Het ledenportaal is speciaal voor leden van DJO Amersfoort. Ieder lid kan een eigen account aanmaken om de volgende extra opties te krijgen op deze site. Veel pagina’s zijn alleen toegankelijk voor leden van DJO Amersfoort. Zorg dus dat je ingelogd bent met je IDP account om niets te missen! (link onderin deze pagina).

Projecten

Dit is de plek waar je je projecten met anderen kan delen. Bijvoorbeeld met een uitleg, foto’s, etc. Ook leuk om inspiratie op te doen, of om wat te leren. De berichten zijn onderverdeeld in categorieën, die overeenkomen met de thema’s van ons.

Link

Smoelenboek DJO-ers

Hoe heet die persoon aan de andere kant van de tafel ook alweer? Deel je projecten eenvoudiger door te weten hoe iedereen heet! In dit smoelenboek staan ook de begeleiders. Wil je echter een uitgebreider begeleider smoelenboek, inclusief een opsomming van expertises? Klik dan hier.

Smoelenboek DJO-ers

Fotoalbums

Bij bepaalde activiteiten verzamelen we foto’s en zullen we die hier plaatsen. Ze zijn alleen te bekijken door DJO Amersfoort leden, in verband met privacy. Log dus eerst even in met je IDP account (link onderin deze pagina).

Link

Zoek onderdelen

DJO Amersfoort heeft een mooie zoekmachine voor onderdelen die we in huis hebben. Handig voor als je een project aan het bedenken bent en wil weten welke onderdelen je kan verwerken in je project. Maar ook handig om snel een onderdeel te kunnen vinden! Want we hebben best veel verschillende plekken, waar onderdelen opgeslagen liggen. Wil je eens testen? Zoek dan ook een veelvoorkomend onderdeel, bijvoorbeeld de BC547.

Link

Faciliteiten

Dit is een uitgebreide pagina die je verder helpt om meer te halen uit je DJO lidmaatschap. Hier staan bijvoorbeeld logins van WiFi, TinkerCAD, maar ook welke apparatuur je mag gebruiken voor je projecten.

Faciliteiten


Meetapparatuur, voedingen, signaalgeneratoren, etc.

Hier zie je een overzicht van de meeste elektrische apparatuur, die je kan lenen bij ons in de ruimte.

Meetapparatuur, voedingen, signaalgeneratoren, etc.

Jouw artikelen (Dashboard)

Klik op deze link om direct naar het overzicht te gaan van jouw artikelen: Link (klik bovenin op “mijn”)

Wil je meehelpen met het schrijven van leuke artikelen? Klik dan hier voor meer informatie. Je moet ingelogd  zijn (IDP) om berichten te mogen plaatsen. Vraag eventueel een login aan bij Jeroen of Ronald. Dit is voorbehouden aan leden, bestuursleden en begeleiders van DJO Amersfoort.


DJO IDP Login –  Dashboard