DJO Aankondigingen
65 subscribers
2 photos
57 links
De Officiële DJO Amersfoort Aankondigingen
Download Telegram
Beste DJOers en ouders/verzorgers,

Door de opnieuw aangescherpte Corona maatregelen van de Overheid moeten wij ook onze maatregelen weer aanpassen.

- Iedereen wordt weer geacht 1.5 meter afstand te houden van anderen.
- Maximaal aantal leden is weer teruggeschroefd naar 16 zodat iedereen weer gemakkelijk 1.5 afstand kan houden.
- Iedereen die 18 jaar of ouder is zal bij aankomst op DJO een corona toegangsbewijs moeten vertonen.
- En natuurlijk verwachten we nog steeds dat je thuisblijft als jezelf of iemand bij je thuis ziekteverschijnselen heeft, of als je in aanraking bent geweest met iemand met ziekteverschijnselen.

Vanwege deze nieuwe maatregelen verzoeken wij ouders/verzorgers dan ook om niet meer naar binnen te komen bij afzetten en/of ophalen en de leden zelf naar binnen en buiten te laten komen.

Deze maatregelen zullen vanaf 5 november 2021 op DJO van toepassing zijn.

Indien er nog vragen zijn kunnen deze worden gesteld aan het bestuur via telegram of via bestuur@djoamersfoort.nl

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
Stichting De Jonge Onderzoekers Amersfoort
Beste DJO-ers en ouders/verzorgers,

De maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus zijn weer aangescherpt. Helaas zijn er ook gevolgen voor DJO. Hieronder een opsomming van wat er per direct verandert:

- Vanwege de sluiting om 17:00 kan DJO op vrijdagavond niet meer open. De zaterdagochtend blijf wel gewoon open voor maximaal 16 leden;
- Iedereen van 13 jaar of ouder zal bij aankomst bij DJO een corona toegangsbewijs moeten vertonen (dit was voorheen 18 jaar of ouder);
- Het dragen van een mondkapje is weer verplicht als je je in de ruimte beweegt. Hij mag weer af als je op je plek zit;
- Aanmelden is nog steeds verplicht via https://aanmelden.djoamersfoort.nl. Heb je je aangemeld, maar kun je toch niet komen? Meld je dan ook weer af via de app zodat iemand anders jouw plek kan gebruiken.

We zijn nog in overleg om te kijken of we weer op zaterdagmiddag open kunnen. Hiermee zouden we dan 16 extra leden kunnen ontvangen. Zodra dit duidelijk is laten we het weten en wordt de aanmeld app hierop aangepast.

Op de vrijdagavond is iedereen van harte welkom in onze Discord server (Invite: https://www.djoamersfoort.nl/discord) voor vragen en advies over projecten of gewoon voor de gezelligheid.

Indien er over bovenstaande nog vragen zijn, dan kunnen deze worden gesteld aan het bestuur via telegram of via bestuur@djoamersfoort.nl

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur van DJO Amersfoort
Beste DJO-ers en ouders/verzorgers,

In de vorige mail was nog niet duidelijk of DJO op zaterdagmiddag open zou kunnen gaan ter compensatie van de tijdelijke sluiting op vrijdagavond. Dat is inmiddels wel duidelijk: we gaan open! Wat houdt dit in:

- De zaterdagochtend 'ronde' is een half uurtje korter (van 9:30 tot 13:00);
- Er is een extra opening op zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:30 voor 16 leden;
- Voor de zaterdagmiddag kan iedereen zich vanaf nu aanmelden;
- Iedereen is op beide momenten welkom, dus ook leden die normaliter op de vrijdagavond aanwezig zijn. Dit is overigens altijd zo, maar bij deze nog even benadrukt;
- Uiteraard gelden voor beide dagdelen de corona regels zoals in de vorige mail beschreven.

Zodra de maatregelen het weer toestaan om op vrijdagavond open te zijn, zal de zaterdagmiddag weer komen te vervallen.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur van DJO Amersfoort
Beste DJO-ers en ouders/verzorgers,

In de e-mail van afgelopen zondag stond dat iedereen vanaf 13 jaar bij DJO een coronatoegangsbewijs zou moeten vertonen. We werden er door verschillende ouders op gewezen dat dit niet nodig is en zelfs niet mag. Nalezen van de teksten op rijksoverheid.nl leerde ons dat dit inderdaad een verkeerd besluit was. Dit houdt het volgende in:

- Het scannen van een QR code is niet nodig voor iedereen t/m 17 jaar. Voor 18+ blijft dit nog wel gehandhaafd;
- Het mondkapje zal permanent op moeten, dus niet alleen bij het verplaatsen door de ruimte.

Onze excuses voor de verwarring die hierdoor is ontstaan. Het is voor ons soms erg lastig om uit te vinden welke maatregelen er nou wel en niet op ons van toepassing zijn. Helaas laat de communicatie vanuit de overheid nogal wat te wensen over op dit vlak. We hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van DJO Amersfoort
Beste DJO'ers, Helaas kunnen door de huidige coronamaatregelen de normale evenementen die aan het eind van het jaar plaatsvinden niet doorgaan. Om toch de kerst te vieren zullen we het jaar aanstaande zaterdag af gaan sluiten met een vuurkorf, en daarbij een oliebol/appelflap en een lekker drankje. Graag zien we jullie aanstaande zaterdag, en wensen jullie een gezond en mooi 2022 toe.
Beste DJO-ers en ouders/verzorgers,

Normaliter organiseren we twee keer per jaar een lanparty. We gaan dan met z’n allen een middag en nacht samen gezellig gamen, lekker eten en af en toe een filmpje kijken. Super gezellig, maar helaas ook deze keer in de kerstvakantie niet mogelijk. In de telegram chat hebben we daarom een poll gehouden wat de beste datum voor een online lanparty zou zijn. Daar is vrijdag 7 januari uit gekomen. We starten rond 19:00 in Discord (https://www.djoamersfoort.nl/discord). We zorgen voor een eenvoudig te gebruiken VPN, zodat spellen die je normaal alleen ‘lokaal’ multiplayer kunt spelen ook werken. Spellen die vaak gespeeld worden zijn o.a. Minecraft, Trackmania, Xonotic, Factorio en GTA 5. Maar natuurlijk kun je spelen wat je zelf leuk vindt.

Wil je een gast mee laten gamen? Dat kan: gasten kunnen in Discord worden toegevoegd en gezellig meedoen. Hopelijk zien we je dan!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van DJO Amersfoort
Beste DJO-ers en ouders/verzorgers,

Er is heel goed nieuws: de versoepelingen die vanaf vandaag zijn ingegaan, gelden ook voor DJO. Dit houdt in dat we vanaf vandaag weer volledig open kunnen, zowel op vrijdag als op zaterdag. Als kadootje gaan we zelfs vanmiddag nog vanaf 13:30 direct al open. Meld je dus snel nog aan! Er gelden nog wel de volgende regels:

- Iedereen draagt permanent een mondkapje, ook als je zit
- Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar
- Heb je corona-achtige klachten (verhoudheid, hoesten, koorts, etc.), dan blijf je thuis
- Leden van 18 jaar en ouder hebben een coranatoegangsbewijs (QR) nodig
- Aanmelden is verplicht, er zijn per dagdeel maximaal 16 plekken beschikbaar (https://aanmelden.djoamersfoort.nl)

Wij hebben er weer heel veel zin in, hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

In verband met de storm die op dit moment langsraast zal DJO vanavond niet open zijn. Er wordt geadviseerd om binnen te blijven en het lijkt ons niet verantwoord jullie allemaal op pad te sturen. Morgenochtend (zaterdag de 19e) zijn we wel gewoon geopend, de storm zou dan grotendeels voorbij moeten zijn. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Om te vieren dat alle corona maatregelen weg zijn willen wij weer een lan-party organiseren! In de djo chat is een poll gestuurd en vastgezet, als jullie daarop reageren kunnen wij een datum prikken.
Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort Evenementen Comissie
Beste DJO-ers,

Helaas is er te weinig animo voor een LAN Party, maar willen we graag alsnog een filmavond organiseren op 19 maart. Deze keer geen gedoe met tests, afstand etc. Het enige wat je hoeft te doen is je hier in te schrijven:

https://www.djoamersfoort.nl/filmavond/

Let op: in tegenstelling tot gebruikelijke filmavonden beginnen we deze keer om 17:30 uur, en bieden we alle gasten een gratis bord patat met een snack aan. Daarna gaan we de films op een rijtje zetten en samen de leukste uitkiezen!
Geef dus op het inschrijfformulier door welke films je graag wilt zien én wat voor snack je wilt.

De eerste film zal geschikt zijn voor alle leeftijden. Pas later in de avond komen eventuele 12+/16+ films aan bod.

We starten dus om 17:30 uur en rond 23:00 eindigt de avond. We stellen het op prijs als je nog even helpt met opruimen. Gezien de eindtijd zal DJO op de zaterdagochtend gewoon doorgaan.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Beste DJOers,

Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat betekent...

Het is weer eens tijd voor een barbecue!!!

Waar? Gewoon bij DJO.
Wanneer? Vrijdag 10 Juni 2022 vanaf 19:00 uur.
Hoeveel kost het? 10 Euro per persoon.

Dus schrijf je in op https://www.djoamersfoort.nl/bbq , neem al je DJO vriendjes mee en kom gezellig vlees eten!*

Met vriendelijke groet,

Het DJO Barbecue Bestuur

 

*Voor vegetariërs zal vega spul voor op de barbecue worden geregeld.
Beste DJO-ers,

Het is nog tot vanavond 21:00 mogelijk om je in te schrijven voor de DJO barbecue. Wil je er bij zijn, ga dan nog snel naar https://www.djoamersfoort.nl/bbq

Met vriendelijke groeten,
Het DJO Barbecue Bestuur
Beste DJO-ers,

Op 20 en 21 augustus organiseert DJO weer een echte ouderwetse LANparty! We beginnen de 20e om 10:00u en de 21e om 12:00u moet het pand weer opgeruimd zijn. Dat is bijna 30 uur gezelligheid, lekker eten en veel gamen. Ook jij kan er bij zijn! Voor meer informatie, zie je e-mail.
Inschrijven voor de lanparty kan hier: https://www.djoamersfoort.nl/lanparty

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Volgende week zaterdagmiddag 9 juli (vanaf 13:00 uur) gaan we voor de promotie van onze club weer bij een kraampje staan bij het wijkfeest in Zielhorst net als in 2021. Wil jij er bij zijn, en/of heb je een leuk project om te laten zien? Stuur even een berichtje aan Tjalling.
Voor een ieder die morgen mee wil helpen (of er gewoon gezellig bij wil zijn) bij onze stand tijdens het zomerwijkfeest in Zielhorst, kom ajb rond 11 uur naar DJO om te verzamelen. We kunnen dan wat spullen inpakken om vervolgens de boel op de kraampjes op te bouwen in Zielhorst. Wie 's middags gewoon wil komen kijken, het adres is Spinetpad 2 Amersfoort en dan kun je ons ergens op of langs het grote veld vinden.
Beste DJO-ers,

Over 10 dagen is het eindelijk zo ver: de DJO lanparty! Je kunt je nog tot maandag a.s. (15 augustus) inschrijven via https://www.djoamersfoort.nl/lanparty. Er is nog plek genoeg, dus als je een vriend(in) wil meenemen, laat hem/haar zich dan ook via bovenstaande link inschrijven. We hebben er zin in!

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers, de verenigingenmarkt komt er weer aan a.s. zaterdag 10 september van 10:00 uur tot 16:00 uur. We willen weer een leuke stand bemannen op het Eemplein om onze club te promoten. Wil jij meehelpen door bijvoorbeeld een project van je te demonstreren, of door folders uit te delen? Alleen aanwezig zijn is ook al leuk, we kunnen daar een DJO shirt aan trekken, zodat niemand om ons heen kan! Laat me even weten of je mee wil doen, zodat we kunnen afspreken wat we mee kunnen nemen. Gewoon even kort langskomen kan natuurlijk ook. Je vindt ons wel als je naar de mooiste stand op zoek gaat :) -Tjalling
Beste DJO-ers,

Op zaterdagavond 22 oktober leek het ons leuk om weer een filmavond te organiseren.

Net als vorige keer willen we iedereen weer een gratis bord patat met een snack aanbieden.
Daarna gaan we alle door jullie voorgestelde films op een rijtje zetten en samen de leukste uitkiezen!
Geef daarom op het inschrijfformulier door welke films je wilt zien, en of je mee wilt eten, en zo ja, wat voor snack je wilt.

De eerste film zal geschikt zijn voor alle leeftijden, pas later in de avond komen eventuele 12+/16+ films aan bod.

De inloop start om 17:00 uur, om 17:30 gaan we eten en om 19:00 gaan we de films uitkiezen en draaien. Rond 23:00 uur eindigt dan de avond. We stellen het op prijs als je nog even helpt met opruimen. De DJO sessie op zaterdagochtend zal verder gewoon doorgaan.

Inschrijven kan op https://djoamersfoort.nl/filmavond
Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,
De DJO Filmavond-commissie
Beste DJO-ers,

Volgende week zaterdag (de 22e) is de filmavond, inclusief eten (zie het bericht hierboven). Vergeet je niet om je in te schrijven?
Dit kan hier: https://djoamersfoort.nl/filmavond
De inschrijving sluit a.s. woensdag om 19:00u

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,
De DJO Filmavond-commissie
Beste DJO-ers,

Het is een tijdje geleden dat DJO een workshop organiseerde, maar het wachten is nu voorbij! Op zaterdag 10 december om 14:00 uur start de workshop "Docker voor beginners". Docker is een veelgebruikte tool voor het draaien van applicaties, webservers en andere "server" software. Met name in het bedrijfsleven is het niet meer weg te denken. Maar ook voor je eigen projecten kan het heel nuttig zijn. Wij zullen Docker tijdens de workshop gaan gebruiken om een Minecraft server te bouwen. Terwijl we dit doen leren we over hoe Docker werkt, wat de voordelen zijn en wat je er nog meer mee kunt.

Om de opdrachten tijdens de workshop te kunnen uitvoeren heb je een laptop nodig. Voordat de workshop begint is het handig als je Docker alvast geïnstalleerd hebt. Tijdens de reguliere DJO sessies helpen we je hier graag mee.

Interesse? Schrijf je dan in via de volgende link: https://www.djoamersfoort.nl/workshop

Kort samengevat:

Wat? Workshop "Docker voor beginners"
Waar? DJO Amersfoort
Wanneer? Zaterdag 10 december, 14:00 (tot ongeveer 16:30 - 17:00)
Hoe? Inschrijven via https://www.djoamersfoort.nl/workshop

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort