DJO Aankondigingen
63 subscribers
2 photos
44 links
De Officiële DJO Amersfoort Aankondigingen
Download Telegram
to view and join the conversation
Beste DJO-ers,

Wil je a.s. vrijdag of zaterdag naar DJO? Controleer dan even goed of je wel echt bent aangemeld. We merken namelijk dat sommigen zijn vergeten om een 2e keer op 'aanmelden' te klikken na de vraag of je e-mail adres nog klopt.
https://aanmelden.djoamersfoort.nl/

Groetjes,
DJO
Beste DJO-ers,

Een aantal dingen gaan dit jaar helaas een beetje anders dan we gewend zijn. Eén ervan is de DJO lanparty.
Zoals al eerder aangekondigd is het deze zomer helaas niet mogelijk om een lanparty bij DJO te houden. Wel hebben
we een leuk alternatief bedacht: de DJO Lanparty@Home! We hebben hiervoor o.a. een eigen Minecraft server
met factions en een eigen minigame gebouwd, een 'battle royale Snake' game gemaakt en we hebben onze Discord
server weer beschikbaar. Natuurlijk kunnen we ook samen andere games online spelen, suggesties zijn welkom!

Nu alleen nog een datum. Om zo veel mogelijk van jullie de kans te geven om mee te kunnen doen, hebben we een
'poll' gemaakt waar je kunt stemmen voor de datum die jou het beste uitkomt:

https://t.me/DJOAmersfoort/16252

Klik erop en breng je stem uit. Op meerdere dagen stemmen is toegestaan!

Graag zien we jullie snel weer op DJO (we zijn gewoon op beide dagen open!)

Groetjes,
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Vorige week hebben we jullie gevraagd om te stemmen op de beste datum voor de DJO lanparty@home. Uit deze stemming is de definitieve datum gekozen:

Zaterdag 29 augustus 2020

Er is die dag ook gewoon DJO tot 13:30. Vanaf 16:00 zijn we online op Discord om alles voor te bereiden en alvast een beetje in te spelen. Om 19:00u gaan we echt van start. Speel en chat gezellig mee op onze Discord server. Het adres staat in de lanparty e-mail die we hebben verstuurd.

Op discord plaatsen we ook de informatie over onze eigen minecraft server, en hoe je mee kunt spelen met andere spellen. Graag "zien" we jullie dan online!

Groetjes,
DJO Amersfoort
Het is weer tijd voor de DJO Barbecue!

4 September 2020 willen we weer gaan barbecuën op DJO dus meld je aan via djoamersfoort.nl/bbq en geef aan of je vlees wilt of vegetariër bent dan weten we wat je wilt en zorgen we ervoor dat er genoeg eten is.

Wegens de Corona maatregelen hebben we momenteel jammer genoeg maar plek voor 16 leden dus wees snel en wees erbij. De inschrijving sluit 30 augustus en de barbecue kost 10 euro per persoon.

Schrijf je snel in op djoamersfoort.nl/bbq en hopelijk tot daar!

Met vriendelijke groet,

DJO
Beste DJO'ers,

Hierbij een reminder om je in te schrijven voor de DJO BBQ op 4 September.

Wegens de Corona maatregelen is er maar een beperkt aantal plekken. Natuurlijk wil jij als Hardcore DJO'er de BBQ niet missen, dus schrijf je snel in!
Op 30 Augustus sluiten de inschrijvingen, dus wees er op tijd bij.
Inschrijven kan je doen op djoamersfoort.nl/bbq
In het geval van vragen helpen wij je natuurlijk graag.

We zien je graag op de BBQ!

Met vriendelijke groet,
Het DJO (jeugd)bestuur.
Hallo allemaal,

Bij deze nog een laatste herinnering om je in te schrijven voor de barbecue op 4 september indien je dat nog niet hebt gedaan. Geen inschrijving = geen eten.
Er zijn momenteel nog 5 plekken beschikbaar dus wees er snel bij. De inschrijvingen sluiten morgen! Schrijf je in op DJOAmersfoort.nl/bbq

Tot op de barbecue!
Beste DJO'ers,

Er is op de website een update over de corona maatregelen bij DJO geplaatst. Klik hier om het bericht te lezen:
https://www.djoamersfoort.nl/corona-maatregelen-bij-djo-amersfoort-per-1-oktober-2020/

Met vriendelijke groet,
Het DJO bestuur
Beste DJO-ers,

Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn: het kabinet heeft voor de komende twee weken strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het corona-virus verder tegen te gaan. Onderdeel van deze maatregelen is het sluiten van openbare gelegenheden waaronder verenigingsgebouwen. Ook DJO zal zich aan deze maatregelen moeten houden, wat inhoudt dat we de komende twee weken (6, 7, 13 en 14 november) gesloten zijn. We houden de persconferenties en beslissingen van het kabinet in de gaten en laten het weten zodra er nieuws is. Voor nu gaan we er vanuit dat we over 3 weken (dus op 20 en 21 november) gewoon weer open kunnen. Houd voor het laatste nieuws dit kanaal of de website in de gaten.

Net zoals in het voorjaar zullen we elke vrijdag rond de normale openingstijden op onze Discord server aanwezig zijn. Hier gaan we ook wat leuke activiteiten en/of workshops organiseren. Kom dus gezellig babbelen, de discord server is hier te vinden: https://www.djoamersfoort.nl/discord

Graag tot dan!
Met vriendelijke groeten,
Het DJO bestuur
Beste DJO-ers,
Na twee weken sluiting hebben we op de Corona persconferentie van 17 november 2020 kunnen vernemen, dat we weer open mogen vanaf aankomend weekend.

Wel is het belangrijk dat we ons aan de actuele coronamaatregelen houden. We gaan weer terug naar de situatie van vóór twee weken geleden. Die maatregelen zijn te lezen in dit nieuwsbericht van 1 oktober: https://www.djoamersfoort.nl/corona-maatregelen-bij-djo-amersfoort-per-1-oktober-2020/

Lees dit graag nog even goed door. Vergeet je niet aan te melden (https://aanmelden.djoamersfoort.nl/). Er worden maximaal 16 leden toegelaten, dus wacht daar niet te lang mee.
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met het bestuur. Wees voorzichtig, maar heb vooral ook veel plezier met je projecten op DJO!
Beste DJO-ers,

Bij DJO houden we twee keer per jaar een lanparty: we kruipen dan een dag en een nacht met z'n allen gezellig achter de game-pc of laptop en spelen allerlei online games. Helaas gaat dat dit jaar een beetje anders en kunnen we het niet op de manier doen zoals we dat graag zouden willen. Wat nog wel kan, is online samen games spelen vanuit huis! Net als in augustus nodigen we jullie daarom uit om op Zaterdag 19 december a.s. mee te doen met onze "online" lanparty, via discord (https://www.djoamersfoort.nl/discord). Die dag is er ook gewoon zaterdag-DJO tot 13:30. Vanaf ongeveer 16:00 zijn we online om voor te bereiden en vanaf 19:00 gaan we echt van start. In discord vind je tegen die tijd ook instructies voor de spellen, het DJO VPN, enzovoorts.

We hopen jullie allemaal dan te zien!
Beste DJO’ers

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen zijn de corona maatregelen in Nederland nog verder aangescherpt. Helaas betekent dit dat ook wij moeten sluiten en waarschijnlijk 22 en 23 januari pas weer open mogen.

In de tussentijd zijn er wel enkele DJO gerelateerde dingen te doen, zoals bijvoorbeeld de LAN-Party. Dit keer zal deze weer online plaats vinden op Discord (DJOAmersfoort.nl/Discord) en zal op zaterdag 19 december zijn. Ook zal iedereen hier terecht kunnen buiten de LAN-Party voor DJO gerelateerde gesprekken en om te gamen met andere DJOers.

Verder willen we iedereen die met een project bezig is die momenteel nog op DJO ligt de kans geven om deze op te komen halen zodat ze hier thuis verder aan kunnen werken. Indien je dit wilt doen geef dit dan a.u.b. voor aankomende vrijdag door via Telegram (djoamersfoort.nl/Telegram) of mail (info@djoamersfoort.nl) hierna krijg je te horen wanneer je je project op kan halen.

Indien er nog vragen zijn horen we dit graag en anders hopen we jullie spoedig weer te zien op Telegram en/of Discord.

Met Vriendelijke Groeten

Het Bestuur
Stichting De Jonge Onderzoekers Amersfoort
www.djoamersfoort.nl
Beste DJO-ers,

Goed nieuws! Vanaf 20 maart kunnen we met een aantal beperkingen weer open!
Voor meer informatie, zie: https://www.djoamersfoort.nl/beperkte-heropening-djo-op-zaterdag/ of je e-mail.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur
Stichting De Jonge Onderzoekers Amersfoort
Beste DJO-ers,

Vanaf 30 april is DJO ook op vrijdagavond weer beperkt geopend. Zie je e-mail voor meer details. Vergeet niet om je aan te melden!

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Vanaf 11/12 juni is DJO weer open voor 16 leden per dagdeel. De opening op zaterdagmiddag komt dan te vervallen.
Zie je e-mail voor meer details.

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Vanaf vandaag hebben we voor alle DJO applicaties een nieuwe login pagina. Deze ziet er wat anders uit dan je gewend bent. Je bestaande usernaam (emailadres) en wachtwoord zijn overgenomen in het nieuwe systeem. Redenen voor de aanpassing zijn o.a. betere beveiliging en meer mogelijkheden om de diverse DJO systemen aan elkaar te koppelen. Mocht je problemen ondervinden, stuur dan even een berichtje naar Ronald (@Moes17) .

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Zaterdagavond 26 juni organiseert DJO een gezellige filmavond! Wil je er bij zijn? Lees dan even je e-mail. Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Op zaterdag 17 juli en zondag 18 juli organiseert DJO weer een langverwachte lanparty. Je hebt via e-mail een uitnodiging ontvangen. Wil je je inschrijven? Dat kan via: https://www.djoamersfoort.nl/lanparty/

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Beste DJO-ers,

Bij deze nog even een herinnering om je in te schrijven voor de lanparty op 17/18 juli. Inschrijven kan tot uiterlijk aanstaande maandag, 12 juli. (De link: https://www.djoamersfoort.nl/lanparty/ ). Wist je dat als je geen PC of laptop hebt om te gamen, je er 1 van DJO kan lenen? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort
Beste allemaal,

Ruim 1,5 jaar geleden begonnen de Corona maatregelen en brak een onzekere tijd aan voor DJO en Bitlair.

De ruimte dicht, de ruimte open maar met beperkingen, toch weer dicht, toen open voor DJO maar nog steeds gesloten voor Bitlair, daarna een beetje open maar met schermen en een maximum aantal deelnemers, vervolgens de schermen weer weg maar wel met een maximum aantal mensen etc.

Al die tijd zijn jullie deelnemer/lid gebleven bij Bitlair en DJO, waarvoor beide besturen jullie zeer dankbaar zijn.
Jullie deelnemer/lidmaatschap maakt dat we onze awesome ruimte hebben kunnen behouden en zelfs hebben kunnen verbeteren in Coronatijd (eigen groepenkast, veel groepen in de hoofdruimte (geen verlengsnoeren meer uitrollen voor de DJO Lanparty!).

Nu de overheid de maatregelen wil gaan versoepelen, willen wij jullie bedanken voor het feit dat jullie al die tijd deelnemer/lid zijn gebleven (of zijn geworden in Coronatijd).

De besturen van DJO en Bitlair hebben gisteravond vergaderd en besloten jullie een GRATIS barbecue aan te bieden en wel op zaterdag 9 oktober, inloop vanaf 17.00u , start BBQ om 18.00u.

We hopen in de toekomst meer samen te kunnen organiseren (denk aan workshops, “Show your projects” middagen, 3d Printer & pizza nights etc).

Dit om de samenwerking onderling te verbeteren en van elkaar te kunnen leren.

We hopen dat deze BBQ een eerste stap is in die richting en dat jullie massaal komen?

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via het DJO BBQ aanmeldsysteem. De link staat in je mail, of vraag anders even een begeleider naar de link (hier plaatsen levert mogelijk erg veel onbekende gasten op :)

Met vriendelijke groet,

Bestuur DJO &
Bestuur Bitlair
Beste DJO-ers,

Het kan niet op deze maand: na de super gezellige barbecue waar velen van jullie aanwezig waren, organiseren we op zaterdag 23 oktober weer een ouderwetse DJO filmavond. Deze keer geen gedoe met tests, afstand etc. Het enige wat je hoeft te doen is je hier in te schrijven:

https://www.djoamersfoort.nl/filmavond/

Je kunt daar ook gelijk opgeven welke films je graag zou willen zien. Tijdens de filmavond zetten we de ingestuurde films op een rijtje en kiezen we samen de leukste uit! Hierbij zal de eerste film geschikt zijn voor alle leeftijden. Pas later in de avond komen eventuele 12+/16+ films aan bod.

We starten om 19:00 uur en rond 23:00 eindigt de avond. We stellen het op prijs als je nog even helpt met opruimen. De zaterdagochtend DJO zal op deze dag gewoon doorgaan.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,
DJO Amersfoort