Promoten van DJO (open dagen en kraampjes)

Regelmatig gaan we met open dagen of met een kraampje tijdens een bijzondere dag onze club promoten. Dat is meteen ook een leuke manier om met leden en begeleiders naar buiten te treden. Dit zijn leuke momenten om demonstraties te geven van projecten en om te laten zien wat onze club allemaal doet.

Op 26 maart 2022 hadden we al een open dag gehad samen met Bitlair. Lekker druk en veel belangstelling voor beide clubs. Bitlair doet ongeveer hetzelfde als DJO, met het grote verschil dat DJO voor jongeren is en Bitlair voor volwassenen. We delen dezelfde ruimte (“space”) en trekken steeds meer met elkaar op.

Op 9 juli 2022 stonden we met DJO Amersfoort bij een dubbele kraam op het Zomerwijkfeest in Zielhorst. Dat was erg leuk, dankzij onze demonstraties van bijvoorbeeld 3D-printen, een stofzuigerkanon (ja echt!), vonken maken met dikke condensatoren, Jacobsladder high voltage project met plasma, voetbalrobot, retro computer (met pinball!), modelauto (de Eend van Jaap), video vossenjacht-zendertje en een dia slideshow.

De loco-burgemeester en wethouder Micheline Paffen-Zeenni was ook komen kijken!

Heb je dit allemaal gemist? Geen probleem!

Zoiets gaan we namelijk nog een paar keer doen dit jaar! Zo hebben we een kraam op de Verenigingenmarkt op het Eemplein op 10 september 2022 en we gaan weer een open dag houden samen met Bitlair in onze eigen space op de Computerweg 20A, tijdens het weekend van de wetenschappen op 1 oktober 2022 (vanaf 14:00 uur). Bitlair wilde ook nog iets met 3D printers en pizza doen samen met een ieder die daar maar interesse in heeft. Wij doen daar misschien wel aan mee, dus houd de site in de gaten!

Jullie zijn van harte welkom om te komen kijken! Wist je trouwens dat je ook buiten deze momenten gewoon bij DJO Amersfoort kan komen kijken? Loop gewoon eens binnen tijdens een DJO opening en vraag een begeleider om een rondleiding. Als je wil dat we op de hoogte zijn van je komst, kun je ons een berichtje sturen op de contactpagina. Maar dat hoeft niet perse. Tijdens vakanties zijn we meestal wel open, maar check voor de zekerheid even onze agenda.