DJO weer open!

Misschien hebben jullie het al gehoord maar vanaf 5 en 6 juni 2020 mag DJO fysiek weer open. Hierbij horen alleen nog wel wat hygi├źnemaatregelen en wat maatregelen om de verplichte anderhalve meter afstand te kunnen handhaven.

Om te  beginnen zijn het aantal plekken in de ruimte verminderd om ervoor te kunnen zorgen dat iedereen minstens 1.5 meter uit elkaar kan zitten. Dit houdt in dat er 12 plekken in de hoofdruimte zijn en nog 4 plekken in het flexlab voor een totaal van 16 plekken. 

Om te garanderen dat we genoeg plekken hebben voor alle DJO-ers die willen komen zal het verplicht worden om je van te voren aan te melden via aanmelden.djoamersfoort.nl.

Ook vragen we iedereen die verschijnselen heeft zoals hoesten, niezen of koorts om thuis te blijven en niet naar DJO te komen. Om dit alles te kunnen handhaven zal er voortaan een begeleider bij de deur zitten die bijhoudt wie er komt zodat leden die zich wel hebben ingeschreven sowieso plek hebben en leden die zich niet hebben ingeschreven alleen naar binnen mogen indien er nog vrije plekken beschikbaar zijn. Ook zal deze begeleider iedereen die met symptomen zoals niezen of hoesten aan komt direct weer wegsturen om de gezondheid van de andere DJO-ers te beschermen.

Mondkapjes zullen niet verplicht worden zoals in het openbaar vervoer, maar indien je deze al bezit zal het zeer op prijs worden gesteld als je deze tijdens DJO in het gebouw draagt voor de bescherming van jezelf en anderen.

De computers die normaal in de computerhoek stonden zijn verder uit elkaar gezet zodat deze indien nodig nog steeds gebruikt kunnen worden. Wel zullen de werkplekken achter deze plekken niet kunnen worden gebruikt indien de computers worden gebruikt.

Verder willen we de ouders graag verzoeken om de leden slechts af te zetten en weer op te halen en het gebouw zelf niet te betreden. Dit om het aantal mensen in het gebouw zo laag mogelijk te houden zodat er meer ruimte is voor leden.

Ook willen we jullie ervan op de hoogte stellen dat na elke bijeenkomst alle werkplekken grondig met een alcoholoplossing zullen worden schoongemaakt door een begeleider om contaminatie te beperken.

Wij hopen iedereen spoedig gezond en wel weer op DJO te zien en indien er nog vragen zijn kunnen deze worden gesteld aan info@djoamersfoort.nl of in de telegram chat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.