Corona maatregelen bij DJO Amersfoort per 1 oktober 2020

Sinds de maatregelen via de overheid weer zijn aangescherpt, krijgen wij vaak de vraag wat dit in gaat houden voor DJO Amersfoort. Aangezien onze maatregelen al aansloten op de maatregelen van de overheid zal er bij ons weinig veranderen. Wel zullen de huidige maatregelen weer strenger worden gehandhaafd, aangezien we hebben gemerkt dat dit de laatste tijd wat minder werd gedaan. Ook passen we het mondkapjesbeleid toe. Hier volgt een overzicht met onze actuele maatregelen die gelden per 1 oktober 2020 tot nader bericht:

– Blijf thuis als jij of iemand in je familie ziekteverschijnselen heeft, of met iemand in aanraking is geweest met ziekteverschijnselen. Het gaat dan voornamelijk om reuk en/of smaakverlies, benauwdheid, hoesten, koorts en niezen.

– Meld je aan op https://aanmelden.djoamersfoort.nl voordat je naar DJO komt. Dit omdat we een maximum aantal plekken hebben tijdens Corona en je door je aan te melden een plek claimt op de desbetreffende DJO sessie en niet meer bij de deur weg kan worden gestuurd omdat we al vol zitten.

– Was je handen bij binnenkomst grondig met zeep. De lijst met handenwas-instructies hangt boven de gootsteen.

– Meld je bij binnenkomst bij een begeleider. Dit zodat we je kunnen afstrepen op de aanwezigheidslijst en direct snel kan worden gezien of je symptomen vertoont.

– Houd anderhalve meter afstand van elkaar. De werkplekken zijn momenteel zo ingedeeld dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden.

– Draag een mondkapje bij binnenkomst en zodra je je door de ruimte verplaatst. Zolang je achter een bureau blijft zitten, mag het mondkapje af. Indien je met een begeleider aan een project werkt en de anderhalve meter afstand niet altijd dan worden verzekerd, draag dan ook een mondkapje. Begeleiders zullen dat ook doen. Neem het liefst je eigen mondkapje mee (gezien onze beperkte voorraad). Vergeten? Vraag dan een begeleider een exemplaar direct bij binnenkomst.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/30/dringend-advies-tot-dragen-van-mondkapjes

– Na de DJO sessies zullen alle gebruiksoppervlakken worden ontsmet door een begeleider. Daarom is het belangrijk om op tijd op te ruimen.

– Indien je binnen een week nadat je op DJO bent geweest (mogelijke) corona verschijnselen begint te krijgen, verwacht het bestuur dit zo spoedig mogelijk te horen zodat we eventuele maatregelen kunnen nemen. Als je coronatest een positieve uitslag heeft, willen we dit onmiddellijk weten omdat we dan met behulp van de aanmeldlijst leden en begeleiders kunnen waarschuwen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op met het bestuur met het contactformulier op de website. Of spreek een bestuurslid aan op Telegram of tijdens een DJO sessie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.